Gavekort: Fødselsbevis

100,-
Gavekort: Fødselsbevis

Del dette produktet med dine venner:

Plan jobber for at alle barn skal bli registrert når de blir født. Uten et fødselsbevis lever mange nærmest som «usynlige» i samfunnet – uten mulighet til å få oppfylt grunnleggende rettigheter som skolegang og helsetjenester. Denne gaven øker sjansene for at barn i fattige land får vokse opp, og får de samme mulighetene som vi har.

Du velger selv om du vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF). Se eksempel på gavekort og konvolutt sammen under. Haster det – bestill på e-post! Gavekortet er et av flere i samme serie – Fødselshjelp, Vaksine, Girl Power m.fl.

Plans alternative gaver: Symbolsk gavekort og konvolutt

Gjør konvolutten mer personlig! Skal du bestille et av våre symbolske gavekort til en spesiell anledning? Har noen bursdag, fått ny jobb - eller kanskje skal gifte seg? Vi har fine klistremerker til enhver anledning til å sette på konvolutten. Selve prikken over i-en på det symbolske gavekortet.
 

Se klistremerkene her

Gi bort en verdifull gave til venner og familie! Dette er en symbolsk gave. Pengene for denne gaven bruker Plan der behovet er størst - til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, og til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har.

Gaver med mening: Symbolsk gavekort, skolestipend for jenter. Foto.

450,-
Gavekort: Skolestipend for jenter

Gavekort: Fødselshjelp

150,-
Gavekort: Fødselshjelp