Gavekort: Skolestipend for jenter

450,-
Gavekort: Skolestipend for jenter

Del dette produktet med dine venner:

Der barn ikke har det bra, har jentene det verst. Dette er utgangspunktet for at Plan har et ekstra fokus på jenter. Uten utdanning eller mulighet til å skaffe seg en inntekt blir jenter ofte fanget i fattigdom. Med utdanning er sjansen stor for at hun vil skape verdier for seg selv, familien og stedet der hun bor.

Dere velger selv om dere vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF).  Haster det – bestill på e-post! Gavekortet er et av flere i samme serie – Fødselsbevis, Vaksine, Rent vann m.fl.

Gi bort en verdifull gave til deres ansatte! Dette er en symbolsk gave. Pengene for gaven bruker Plan der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, og til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der vi jobber. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har. Derfor er denne symbolske gaven så verdifull.

Gavekort: Girl Power

300,-
Gavekort: Girl Power

Aktivitetskalender 2020

295,-
Aktivitetskalender 2020

Gavekort: Girl Power

300,-
Gavekort: Girl Power