Gavekort: Skoleplass

300,-
Gavekort: Skoleplass

Del dette produktet med dine venner:

Hver dag går millioner av barn på jobben – i stedet for å gå på skolen. De må oppføre seg som voksne, i stedet for å leke, lære og være barn. En plass i klasserommet kan løfte familier og samfunn, og med tiden – hele landet, ut av fattigdom.

Dere velger selv om dere vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF).  Haster det – bestill på e-post! Gavekortet er et av flere i samme serie – Fødselsbevis, Skolestipend for jenter, Skolemateriell m.fl.

Gi bort en verdifull gave til deres ansatte! Dette er en symbolsk gave. Pengene for gaven bruker Plan der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, og til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der vi jobber. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har. Derfor er denne symbolske gaven så verdifull.