Gavekort: Fødselsbevis

100,-
Gavekort: Fødselsbevis

Del dette produktet med dine venner:

Plan jobber for at alle barn skal bli registrert når de blir født. Uten et fødselsbevis lever mange nærmest som «usynlige» i samfunnet – uten mulighet til å få oppfylt grunnleggende rettigheter som skolegang og helsetjenester. Denne gaven øker sjansene for at barn i fattige land får vokse opp, og får de samme mulighetene som vi har.

Dere velger selv om dere vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (15x15 cm kort med blå Plan-konvolutt) eller på e-post (PDF).  Haster det – bestill på e-post! Gavekortet er et av flere i samme serie – Rent vann, Vaksine, Skolestipend for jenter m.fl.

Gi bort en verdifull gave til deres ansatte! Dette er en symbolsk gave. Pengene for gaven bruker Plan der behovet er størst – i skoleprosjekter, i kampen mot barneekteskap og for jenters likeverd, og til vaksiner, medisiner, rent vann eller andre prosjekter der vi jobber. Utfordringene varierer i de over 50 landene Plan driver utviklingsarbeid, men uansett hvor vi er – så jobber vi for at alle barn skal få de samme mulighetene som vi har. Derfor er denne symbolske gaven så verdifull.